Welkom op de blog pagina van de BBTK werknemersafvaardiging bij Sanofi in Geel, de Rode Enzymkes.

woensdag 6 september 2023

BBTK-Kempen / Ledenwervingscampagne

Ons gewest, BBTK Kempen, organiseerd tijdens de maanden september en oktober een ledenwervingscampagne.


Concreet: bij het aanbrengen van een nieuw lid, ontvangen zowel de aanbrenger alsook het nieuw lid een kraslot. Er zijn talrijke prijzen te winnen, bijvoorbeeld een maand gratis lidmaatschap of een cadeaubon ter waarde van 25€.


Mocht je iemand kennen die lid wilt worden van BBTK-Kempen, de vakbond met de beste dienstverlening aan de scherpste prijs (*), contacteer dan 1 van de Rode Enzymkes bij Sanofi in Geel of kom eventueel samen langs bij 1 van onze afgevaardigden (Tine,Ben,Joeri,An) dan zorgen zij voor de verdere afhandeling.


Als de syndicale ploeg bij Sanofi in Geel zelf leden aanwerft, zulen de afgevaardigden, op het einde van de campagne, de krasloten verloten onder de bestaande leden.

(*) De maandelijkse ledenbijdrage BBTK-Kempen, voor een voltijdse tewerkstelling, is 17 € en wanneer je bij Sanofi werkt heb je als lid van BBTK-Kempen nog jaarlijks recht op een syndicale premie van 145 €. Uiteindelijk betaal je dan maar 4,91 € per maand. Ter vergelijking de maandelijkse ledenbijdrage bij de andere vakbonden bedraagt respectievelijk 18,9 € en 20,38 €. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten